A KÉS

Késgyártó Güde

THE KNIFE Fasseiche und Messerhalter Räuchereiche RE001/32
THE KNIFE Grenadill und Messerhalter Räuchereiche RE001/32
THE KNIFE Olive und Messerhalter Räuchereiche RE001/32

Legjobb árgarancia

Ha egy másik kereskedőnél kedvezőbb árat talál (szállítási költségekkel együtt), akkor ezt a Güde terméket ugyanezen az áron kapja meg tőlünk.

Ez a garancia a vásárlástól számított 14 napig érvényes. Ez nem vonatkozik a raktárfelszámolásból, fizetésképtelenségből és árverésből származó különleges értékesítésekre.

Kézzel kovácsolt szakácskések THE KNIFE a Güde késmanufaktúrától

Már első pillantásra is egyértelmű, hogy a KÉSnek viszonylag kevés köze van a hagyományos szakácskésekhez. A feltételezhetően rövid markolat és a feltűnően nagy penge a nagyon széles gerinccel – amely csak egy kovácsolt késen valósulhat meg ilyen módon – inkább egy formatervezési tárgyra emlékeztet.

De ha egyszer már dolgozott a THE KNIFE-val, rájön, hogy nem csak a lélegzetelállító szépségről, hanem mindenekelőtt az egyedi kezelésről van szó. Ahogyan egy profi szakács tartja a szakácskést, a KÉS automatikusan tart. A hüvelyk- és mutatóujj U alakot alkot, és biztonságosan fogja meg a pengét.

A középső ujj kényelmesen „parkol” a penge végén lévő, finoman megmunkált dudorban. Ez azt jelenti, hogy a súlypont tökéletesen a kézben helyezkedik el, és fáradtságmentes munkát biztosít.

Egyetlen átmenet sem zavaró, minden vonal áramlik. Ez automatikusan garantálja a megfelelő fogáspozíciót és a kényelmes kéztámaszt mindenkor.

A KÉZZEL főzni valójában még jobb, mint csak ránézni! 

A kések jégen edzettek és kézzel élezettek. Nem szabad mosogatógépbe tenni.

A kovácsműhely Karl Güde alapítása óta családi tulajdonban van, jelenleg pedig dédunokája, Dr. Karl Peter Born vezeti.

A legmagasabb élességű és funkcionalitású kovácsolt szakácskések.

Kochmesser geschmiedet
THE KNIFE Damast, Fasseiche, Olive, Grenadill