Kovácsolt villa / kertészvilla Krumpholz 1799-ből

Értékelések

88,95  ÁFÁ-val együtt.

Értékelések

33,95  ÁFÁ-val együtt.
14,95 25,95  ÁFÁ-val együtt.
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

Spork – Forradalom a kertészetben

Innovatív szerszám régi modellekkel – a SPORK egyedülálló elve a különböző kerti szerszámokat egyesíti egyben.

Aki valaha is dolgozott már SPORK-kal, soha többé nem akarja majd nélkülözni – mert ez a különleges kerti eszköz minden kertész számára igazi érték. És jó okkal: számos kerti szerszámot egyesít egyben. Ennek a világszerte szabadalmaztatott elvnek köszönhetően a SPORK az egyik legnépszerűbb a maga nemében, és a BBC Garden Magazine 2008-ban a legjobb kerti szerszámnak választotta.

Forradalmi ötlet

Az ásó és a villa kombinációját 1992-ben fejlesztette ki Robert Todd az angliai Oxfordban. Todd ötlete éppoly egyszerű volt, mint amilyen forradalmi: ahelyett, hogy továbbra is bosszankodott volna a kertészeti szerszámai hiányosságai miatt, úgy döntött, hogy kifejleszt egy kényelmesebb, rugalmasabb módszert a talaj megmunkálására. Új ötletekkel és az ismert szerszámok tulajdonságainak kombinálásával sok munkafázis után egy új, rendkívül hatékony és stabil kerti munkaeszköz jött létre. A készülék az izgalmasan hangzó SPORK nevet is egy kombinációból kapta. Ez egy angol neologizmus, amely az ásó és a villa szavakból áll – ami egyben a funkcióját is leírja: Az ásóvilla kemény, nehéz talaj kiásására és fellazítására használható.

Speciális szerszámkombináció

A SPORK azonban ennél sokkal többre képes: az ásáson kívül a gyökerek átvágása, a gyomok eltávolítása, a talaj fellazítása, a telepítés, a gyepszellőztetés és a gyepszegély levágása is az előnyei közé tartozik. Egyszerűen fogalmazva, négy eszköz egyben: ásó, ásóvilla, szegélyvágó és gyepszellőztető minden talajviszonyokhoz. Az egyik fő oka annak, hogy a profi kertészek is ezzel az eszközzel dolgoznak.

Borotvaéles, önélező penge

Az innovatív talajművelő eszköz legfontosabb jellemzője a cikk-cakk alakú vágóél. A penge kézzel kovácsolt, kiváló minőségű bóracélból készült. A bóracél egy nagyon kemény, mégis rugalmas acél, amelyet az autóiparban nagy teljesítményű alkatrészekhez is használnak. A kézzel kovácsolt, borotvaéles hegyek rendkívül robusztusak, és egyedülállóan könnyedén hatolnak be a kemény talajba vagy a szilárd gyökereken keresztül, és közben megélesednek. A penge mélyedései lehetővé teszik, hogy a SPORK könnyedén behatoljon a talajba. A szerszámban lévő lyukak támogatják a funkcionális elvet, és egyúttal csökkentik a súlyt.

A Krumpholz sokféle sarkantyúja minden kertész számára a megfelelő kerti szerszámot kínálja.

Legjobb árgarancia

Ha egy másik kereskedőnél kedvezőbb árat talál (szállítási költségekkel együtt), akkor ezt a Krumpholz terméket ugyanezen az áron kapja meg tőlünk.

Ez a garancia a vásárlástól számított 14 napig érvényes. Ez nem vonatkozik a raktárfelszámolásból, fizetésképtelenségből és árverésből származó különleges értékesítésekre.