Késblokkok – Késtábla – Késtartó

Késgyártó Güde

899,00 1.199,00  ÁFÁ-val együtt.
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

Legjobb árgarancia

Ha egy másik kereskedőnél kedvezőbb árat talál (szállítási költségekkel együtt), akkor ezt a Güde terméket ugyanezen az áron kapja meg tőlünk.

Ez a garancia a vásárlástól számított 14 napig érvényes. Ez nem vonatkozik a raktárfelszámolásból, fizetésképtelenségből és árverésből származó különleges értékesítésekre.

Kézzel készített késtömbök a Güde késmanufaktúrából

A kiváló minőségű késeket nem szabad lazán tárolni az evőeszközös fiókban. A kések emiatt gyorsabban tompulnak, és nagy a sérülésveszély. A legjobb, ha vonzó és praktikus késtömböket vagy mágneses késtáblákat használ. Güde késeinkhez különböző tárolási lehetőségeket kínálunk.

Ápolási utasítások

A késtömbök faanyagát időnként meg kell dörzsölni egy kis olajjal. Ez megakadályozza a fa tompulását. A legjobb, ha egyszerűen csak egy kevés olívaolajat használ. Ha a késtömb tengelyében por gyűlt össze, azt könnyen eltávolíthatja csőtisztítóval. 

A finom késeket úgy kell tisztítani, ahogyan készültek: kézzel. A legtöbb esetben elegendő a pengét nedves ruhával letörölni. Ügyelni kell arra, hogy a kést ne hagyja tisztítatlanul hosszú ideig. Vannak olyan élelmiszer-maradékok (pl. citrom), amelyek savai szintén megtámadhatják a kiváló minőségű acélt. Kérjük, kerülje a kés megmunkálását maró vagy csiszoló szerszámokkal. A kiváló minőségű késeknek soha nincs helyük a mosogatógépben vagy lazán a fiókban (sérülésveszély!).

A legmagasabb élességű és funkcionalitású kovácsolt szakácskések.

Magnetleiste-Eiche
Güde Magnetleiste Eiche E095/40
RE001/32 Messerhalter Güde The Knife
RE001/32 Messerhalter Güde The Knife
Güde Messerblock Synchros 4-S000L