Kiváló minőségű szakácskések és kiegészítők

Güde Solingen – éles kések 1910 óta

Güde Kochmesser

A Güde szakácskéseket kézzel kovácsolják kis mennyiségben. Az Alpha sorozat pengéi kovácsolt króm-vanádium-molibdén késacélból készülnek. Minden kést kézzel, 40 lépésben dolgoznak meg. A kések rozsdamentes acélból készültek, jéggel edzettek és kézzel élezettek. Nem való a mosogatógépbe.

A fogantyúk barrique tölgyfából (több mint 80 éves franciaországi tölgyfahordókból készül), finom diófából, élénk szemcsézetű olajfából, bársonyos körtefából vagy fekete hosta fából készülnek, amely a vendéglátóiparban is engedélyezett.

A Güde kiváló minőségű késeihez tartozékok, késtömbök és késélezők is kaphatók nálunk.

Nesmuk kések – forma és funkció tökéletes élességben

geschmiedete Messer Nesmuk

A NESMUK a lehető legnagyobb élességű késeket fejleszti és gyártja, olyan acélfajtákat, anyagokat és technológiákat alkalmazva, amelyeket az evőeszköziparban még soha nem használtak. Ezért minden Nesmuk kés kézzelfogható elkötelezettség az innováció és a tökéletesség mellett: Made in Germany, az örökkévalóságnak teremtve.

A Nesmuk termékek hosszú távú fejlődése a minőség, a részletekre való odafigyelés és a funkcionalitás iránti kompromisszummentes igény következménye.

Hibátlanul kovácsolt kések a legmagasabb igényeknek. A Nesmuk szakácskések a legélesebb termékek a kézművesség és a művészet határán.

A Nesmuk kiváló minőségű késeihez tartozékok, késtömbök és késélezők is kaphatók nálunk.

TOP eladó