Kovácsolt kézi ásó – Ültetőkanál – Gyomlálókanál – Koronaültetőkanál – Ültetőkanál

Értékelések

27,95  ÁFÁ-val együtt.

Értékelések

33,95  ÁFÁ-val együtt.

Kézi ásó – Ültető simító – Koronaültető simító

A Krumpholz kovácsolt kézi ásói / ültetőkanalai tökéletesen alkalmasak kisebb munkákhoz az ágyásokban és a zöldségágyásokban vagy az üvegházakban végzett munkákhoz. Az ültetőkanalak tökéletes választásnak bizonyulnak a fiatal növények / zöldségnövények átültetéséhez, ültetéséhez és átültetéséhez is, és nélkülözhetetlen kerti szerszámok, amelyeket minden nap használunk. Szénacélból kovácsolt, kiváló minőségű kőrisnyéllel vagy kőrisgombos nyéllel ellátott ültető kapáinkat öröm megérinteni, rájuk nézni, és tartósak.
Minden igényre van megfelelő ültetőkanalunk. Kertészeknek és kertépítőknek, valamint a kerti szerszámokkal szemben magas követelményeket támasztó magán kertészeknek.

Legjobb árgarancia

Ha egy másik kereskedőnél kedvezőbb árat talál (szállítási költségekkel együtt), akkor ezt a Krumpholz terméket ugyanezen az áron kapja meg tőlünk.

Ez a garancia a vásárlástól számított 14 napig érvényes. Ez nem vonatkozik a raktárfelszámolásból, fizetésképtelenségből és árverésből származó különleges értékesítésekre.