Krumpholz 1799-es kovácsolt rózsavilla

A legszebb rózsák csak rózsavillával nőnek.

A rózsák gondozásakor számos dolgot kell figyelembe venni – többek között a megfelelő eszközök kiválasztását.

A rózsáknak sok levegőre van szükségük a gyökereiknél,

Egyrészt azért, hogy ne alakuljon ki rothadás, másrészt finom szívószálaikon keresztül akkor tudják a legjobban felvenni a tápanyagokat, ha a talaj nem túl sűrű. Mivel azonban ezek a növények nagy táplálékfelvevők, amelyek kiszűrik a talajból a tápanyagokat és a nyomelemeket, a talaj körülöttük nagyon gyorsan tömörödik. A rózsák nagyon érzékenyek arra is, ha a gyökereik megsérülnek, ezért nem szabad kultivátorral vagy hasonlóval fellazítani a talajt, hanem speciális rózsavillát kell használni.

A talaj fellazítása

A legjobb, ha a rózsát a rózsavillával óvatosan néhányszor mélyen a talajba szúrja, majd óvatosan előre-hátra mozgatja. Ez olyan csatornákat hoz létre, amelyeken keresztül a levegő bejuthat a talajba.

A rózsavilla előnyei

első pillantásra felismerhetőek, és a vele való munka során megerősítést nyernek: A keskeny kialakítás a két, nagyon stabilan álló fogóval megkönnyíti a növényekhez való közeledést. A két tüske megakadályozza a gyökerek levágását is, mivel nem kerek vagy szögletes, hanem speciális formájú, amely félrelöki a rózsa gyökereit, és így alig károsítja azokat. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a rózsavilla célzottabb munkára használható, és csak fellazítja a talajt anélkül, hogy a gyökereket károsítaná.

Legjobb árgarancia

Ha egy másik kereskedőnél kedvezőbb árat talál (szállítási költségekkel együtt), akkor ezt a Krumpholz terméket ugyanezen az áron kapja meg tőlünk.

Ez a garancia a vásárlástól számított 14 napig érvényes. Ez nem vonatkozik a raktárfelszámolásból, fizetésképtelenségből és árverésből származó különleges értékesítésekre.