Professzionális metszőollók és metszőollók az Original Löwe szerszámkészítőktől.

Az Original LÖWE egy észak-német szerszámkovácsműhely, amely Walther Schröderre vezethető vissza, aki 1923-ban feltalálta az üllőollót, és szabadalmat is kért rá. Ma a vállalatot Randolph Schröder, Walther Schröder unokája vezeti.

Az Original LÖWE vezető szerepet tölt be a kiváló minőségű üllőollók területén. Ezek számos előnyt kínálnak a jól ismert bypass ollóval szemben. Az üllőolló esetében a penge húzó vágással vágja át a vágandó anyagot. Ez csökkenti a vágáshoz szükséges erőt.

Az üllőollóval viszonylag könnyen vághatja az öreg vagy nagyon kemény fát, illetve a vastagabb ágakat is. Az üllőolló kisebb erőfeszítéssel vág hasonló fadarabot, mint az áthidalóolló. További előnye, hogy jobb- és balkezesek is használhatják. Az áthidaló ollók mindig egykezesek, és általában jobbkezes felhasználók számára készülnek.

Az áthidaló ollók használata előnyös, ha a puha, rostos és zöld nyesedéket tisztán és a lehető legkevésbé összezúzva kell levágni.

Az üllős ollóval szembeni gyakori előítélet az az aggodalom, hogy a penge tompa lesz az ellencsapágynál, az úgynevezett üllőnél. Ez a LÖWE üllőollóknál nem lehetséges. A pengeacél keménysége négyszerese az üllő keménységének. Az eredeti LÖWE üllőollóval történő vágáskor a penge üllőre való ütközése nincs hatással a penge élességére. A penge élességét csak a vágási frekvencia és a vágandó anyag befolyásolja.

A tökéletes pótalkatrész-ellátás, valamint a LÖWE-ollók alkatrészeinek egyszerű és olcsó cserélhetősége szintén nagy előny. Az összes általunk kínált LÖWE kerti ollóhoz kínáljuk a teljes alkatrészválasztékot. A legkisebb csavar, rugók, pengék, ellencsapágyak és fogantyúk. A LÖWE pótalkatrészek oldalán mindent közvetlenül megrendelhet kedvező áron és áttekinthetően.

A eredeti LÖWE kiegészítő program a metszőolló élezéséhez vagy a tokok és pengevédők teszik teljessé a választékot.

TOP Eladó – Löwe metszőolló


Legjobb árgarancia

Ha egy másik kereskedőnél kedvezőbb árat talál (szállítási költségekkel együtt), akkor ezt a Löwe terméket ugyanezen az áron kapja meg tőlünk.

Ez a garancia a vásárlástól számított 14 napig érvényes. Ez nem vonatkozik a raktárfelszámolásból, fizetésképtelenségből és árverésből származó különleges értékesítésekre.