Kovácsolt kerti szerszámok

Kerti olló

TOP eladó Kerti szerszámok

Robert-Klaas kerti szerszámok

Kertész csípője a Robert-Klaas-tól

Értékelések

25,95  ÁFÁ-val együtt.

Értékelések

27,95  ÁFÁ-val együtt.

Értékelések

18,95  ÁFÁ-val együtt.

Kerti szerszámgyártó a szerszámkertben

Kézzel kovácsolt kerti szerszámok a Krumpholz 1799-től

A Krumpholz család kiváló minőségű erdészeti és kerti szerszámokat kovácsol a felső-frankföldi Guttenberg kalapácsában. A kovácsműhelyt a középkorban alapították, és saját vízerőművel rendelkezik az energiatermeléshez. A termelt energiát a nagy kovácsolókemencék és a kovácskalapácsok működésének támogatására használják.

Johann David Krumpholz 1799-ben szerezte meg a kovácsműhelyt, és nemzedékről nemzedékre adta tovább. A hatodik, hetedik és nyolcadik generáció ma már együtt él és dolgozik a Guttenberger Hammernél. Évszázados tapasztalattal, igazi mesterműveket kovácsolnak itt a kertészeti és erdészeti munkákhoz. Kovácsolt kerti szerszámok a Krumpholz cégtől. Fenntartható, kiváló minőségű kerti szerszámok.

Krumpholz kerti szerszámok a legjobb árgaranciával.


Kerti ollók, metszőollók és kiegészítők az Original LÖWE-től

Az Original LÖWE egy észak-német szerszámkovácsműhely, amely Walther Schröderre vezethető vissza, aki 1923-ban feltalálta az üllőollót, és szabadalmat is kért rá. Ma a vállalatot Randolph Schröder, Walther Schröder unokája vezeti.

Az Original LÖWE vezető szerepet tölt be a kiváló minőségű üllőollók területén. Ezek számos előnyt kínálnak a jól ismert bypass ollóval szemben. Az üllős ollóval a penge húzva vágja át a vágandó anyagot. Ez csökkenti a vágáshoz szükséges erőt.

A LÖWE ollóinak további előnye a tökéletes pótalkatrész-ellátás, valamint az alkatrészek egyszerű és olcsó cserélhetősége. A legjobb vágási teljesítmény folyamatos használat esetén.

Ajánlásunk, ha metszőollót szeretne vásárolni.

Eredeti LÖWE kerti szerszámok a legjobb árgaranciával.


Berger kerti olló és metszőfűrész

Professzionális metszőollók, metszőfűrészek és metszőollók a Julius Berger szerszámkészítőktől. Az 1918-ban Julius Berger wuppertali üzletember által alapított vállalat 1930 óta kovácsol kiváló minőségű kerti szerszámokat. Még mindig a hagyományos módon, de a legmodernebb gépekkel. A szerszámok kiváló minőségű acélból készülnek, és többlépcsős precíziós csiszolási eljárással nagyon magas, tartós élességre vannak csiszolva. A pengék, fűrészlapok és számos egyedi alkatrész külön-külön cserélhető. A vállalat alapítása óta családi tulajdonban van, és jelenleg Ina és Julius Berger testvérek irányítják.

A kertészek és kertépítők kedvenc márkája. A legjobb minőségű és ergonomikus kialakítású eszközök

Berger kerti szerszámok a legjobb árgaranciával.


Kerti olló és kertészkés Robert Klaas-tól

Kiváló minőségű metszőollók és kerti ollók a solingeni Robert Klaas késkészítő cégtől. Robert Klaas 1834 óta gyárt és szerel ollót és kést Solingenben. A vállalat alapítása óta családi tulajdonban van, és jelenleg a Guido és Ernst Jürgen Schiesen testvérek vezetik.

A termékeket magas minőség jellemzi. A rozsdamentes acélnál kevésbé rideg szénacél használata különösen nagyfokú élesség elérését teszi lehetővé.

Robert Klaas kerti szerszámok a legjobb árgaranciával.


Ház és kert

A Holz-Jaeger UG webáruháza (haftungsbeschränkt)