Kovácsolt kézi ásó – Camping ásó – Kézi villa Krumpholz 1799-től

Kézi ásók – Évelő ásók – Kemping ásók – Kültéri ásók

A Krumpholz kovácsolt kézi ásói tökéletesen alkalmasak kisebb munkákhoz az ágyásokban és a zöldségágyásokban, évelők osztásához vagy fiatal növények ültetéséhez és átültetéséhez . A szénacélból kovácsolt és kiváló minőségű kőrisnyéllel ellátott kézi ásóinkat érzésre, megjelenésre és tartósságra nézve igazi élmény használni.
 
A szabadtéri nyaralásokhoz a jobb oldali ásók is megvannak.
 
Kézi villa – Évelő villa
A Krumpholz kovácsolt kézivillái ideálisak számos munkához az ágyásokban és a zöldségágyásokban, valamint a növények átültetéséhez vagy átültetéséhez. A szénacélból kovácsolt és kiváló minőségű kőrisnyéllel ellátott kézivilláinkat érzésre, megjelenésre és tartósságra nézve igazi élmény használni.
 
Minden igényhez megvan a megfelelő kézi ásó vagy kézivilla. Kertészek és kertépítők számára és a kertészkedő magánemberek számára, akiknek magasak az igényei a kerti szerszámokkal szemben.

Legjobb árgarancia

Ha egy másik kereskedőnél kedvezőbb árat talál (szállítási költségekkel együtt), akkor ezt a Krumpholz terméket ugyanezen az áron kapja meg tőlünk.

Ez a garancia a vásárlástól számított 14 napig érvényes. Ez nem vonatkozik a raktárfelszámolásból, fizetésképtelenségből és árverésből származó különleges értékesítésekre.