Kovácsolt erdészeti szerszámok

TOP eladó Erdészeti szerszámok

Legjobb árgarancia

Ha egy másik kereskedőnél kedvezőbb árat talál (szállítási költségekkel együtt), akkor ezt a terméket ugyanezen az áron kapja meg tőlünk.

Ez a garancia a vásárlástól számított 14 napig érvényes. Ez nem vonatkozik a raktárfelszámolásból, fizetésképtelenségből és árverésből származó különleges értékesítésekre.

13,95 35,95  ÁFÁ-val együtt.
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

Értékelések

10,95 44,95  ÁFÁ-val együtt.
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

Erdészeti szerszámok a szerszámos kertben

Kézzel kovácsolt erdészeti szerszám a Krumpholz 1799-ből

A Krumpholz család kiváló minőségű erdészeti szerszámokat kovácsol a felső-frankföldi Guttenberg kalapácsában. A kovácsműhelyt a középkorban alapították, és saját vízerőművel rendelkezik az energiatermeléshez. A termelt energiát a nagy kovácsolókemencék és a kovácskalapácsok működésének támogatására használják.

Johann David Krumpholz 1799-ben szerezte meg a kovácsműhelyt, és nemzedékről nemzedékre adta tovább. A hatodik, hetedik és nyolcadik generáció ma már együtt él és dolgozik a Guttenberger Hammernél. Évszázados tapasztalattal, igazi mesterműveket kovácsolnak itt az erdészeti munkákhoz. Krumpholz kovácsolt erdészeti szerszámok. A fenntartható erdőgazdálkodás kiváló minőségű eszközei.

Krumpholz erdészeti szerszámok a legjobb árgaranciával.

Hochwertige Produkte Haus und Garten

Ház és kert

A Holz-Jaeger UG webáruháza (haftungsbeschränkt)