Szerves műtrágyák

Cuxin DCM

Legjobb árgarancia

Ha egy másik kereskedőnél kedvezőbb árat talál (szállítási költségekkel együtt), akkor ezt a Cuxin DCM cikket ugyanezen az áron kapja meg tőlünk.

Ez a garancia a vásárlástól számított 14 napig érvényes. Ez nem vonatkozik a raktárfelszámolásból, fizetésképtelenségből és árverésből származó különleges értékesítésekre.

Miért érdemes organikusan trágyázni?

A szerves trágyák kiegészítik a kertben termesztett növények tápanyagellátását. A talajban található tápanyagok gyakran nem állnak rendelkezésre a felhasználás szempontjából optimális formában és mennyiségben. Csak a trágyázás révén történő tápanyagellátás teszi lehetővé a növény optimális ellátását. A trágyázást a növény igényeihez kell igazítani. Szerves műtrágyáink használata optimalizálja a növénytáplálást, elősegíti a növények növekedését, és javítja a betakarított termés hozamát és minőségét. A talaj termékenységét a szerves trágyázás tartósan növeli.

Miért érdemes CUXIN DCM-mel trágyázni?

A talaj humuszrétegében alapvető javulást érhet el, ha következetesen komposztált természetes trágyákat alkalmaz, mint például az ORGASAN ORGANIC FULL FERTILIZER. Ez a műtrágya összetett komposztálási folyamatok segítségével humuszos vegyületeket épít fel, amelyek az úgynevezett állandó humuszt alkotják.

A humusz (szerves anyag) javítja a talaj szerkezetét és növeli a talajéletet. A humusztartalom természetes trágyákkal és jól érett komposztokkal növelhető. A komposztnak azonban teljesen mentesnek kell lennie a kórokozóktól és a gyommagvaktól. Ezért mész vagy speciális komposztindítók hozzáadásával támogassa a mikroorganizmusokat a komposzt átalakításában.

A “nehéz” agyagos és agyagos talajokon a humusz jelentősen fellazítja a talajt.

A humuszban gazdag talaj jobban tárolja a tápanyagokat a növények számára elérhető formában (ez különösen fontos a homokos talajok esetében). A humusz csökkenti a nitrogén kimosódását is

A humusz a csapadékvizet – mint egy szivacsban – a növény számára azonnal elérhető formában tárolja, így a gyökerek számára a száraz fázisokban több víz áll rendelkezésre!

Mit jelent a MINIGRAN?

Az egyedülálló Minigran gyártási eljárás olyan mikrogranulátumot állít elő, amely lényegesen kisebb, mint a hagyományos granulátumok, valamint nagyon finom és homogén. Ez lehetővé teszi a műtrágya egyenletes eloszlását a növények között. További különlegessége, hogy a mini granulátumnak nincsenek törésszélei. Ezáltal alacsony a por- és szagtartalma. További előnye, hogy a vegyszeres műtrágyákhoz képest nagyon kevés tápanyag mosódik ki a talajvízbe. A tápanyagok a növények számára elérhetőek, ugyanakkor a lehető legnagyobb mértékben tiszteletben tartják a környezetet.

A Cuxin DXM szerves trágya az egészséges növényekért és a szennyezetlen növény- és állatvilágért.

Gemüsegarten